K:fem

Helt sjukt men sant!

Jag jobbar i världens bästa varuhus! De är sant. K:fem är har vunnit priset för världens bästa varuhus. (?)
Bland dom tävlande finns bland annat Japan, USA, Brasilien och 20 andra länder. Och K:fem har fått första pris. Första!! Varför bär man inte upp de priset om man sitter i den där jävla centrumledningen. Istället lägger man ner en jävla massa pengar på en sketen personalfest. Visst att dom vill uppsakatta oss som personal. Men snälla försök och rätta till denna jävla marknadsföring istället! Så att kundena kommer hit och handlar i våra butiker! För är de inga kunder är de inga butiker och då ingen personal! Undrar då först och främst vilka som sitter i denna jury som utsett k:fem till bäst i världen?  

Kanske man skulle förstå bättre om man inte jobbade här inne. Eller nej. Inte ens bodde i närheten av Vällingby och besökte detta ställe en gång per år. Kanske, kanske då skulle jag förstå!?

jetset babsan,


Hej hopp!

Ledig idag!

Så drog mig in till stan och myste själv. Solen sken så skönt och de va riktigt vår i luften!
Köpte en massa bra ha grejer. Sen åkte jag och hängde lite på salongen. Nu har jag precis varit och tränat.
Inväntar ballar av stål nu, KYSS

=)


Söndag.

Idag är de en ingenting dag. Varken tråkig eller rolig, jobbig eller lätt. De är bara en söndag som paserar.

Jobabde 12 timmar igår. Först i vby 11- 18 sen direkt till 50 års festen och serverade till halv 12. Va rätt sliten i benen, men inget som hindrade en limerick kväll. hihi!
Ledig imorgon, så jävla skönt! Ska försöka ta mig in till stan och glo. Inte varit där på evigheter!

=)

Ja, jag har cyklat hem från jobbet! Gicköver förväntan, trotts snöstorm!

Kul dag på jobbet. Relativt mycket att göra. Dock inte lika myckt som mischief, men alla kan inte ha de bra jämnt. Har köp mig mitt första tomas sabo smycke idag. Ett armband med tre berlocker. De kommer byggas på, men satans dyrt bara.

Mycket bra!

Har en sån fin och duktig vän!
Hon heter Johanna. Hon pluggar som en sate nu till högskoleprovet på lördag och gud vet jag vilka termer de är den här veckan. Jag beundrar henne. Hennes drivkraft till allt hon vill. Träffar henne dock inte så mycket som jag vill. Men de gör man väl inte med nån nu för tiden. Alla jobbar om varandra och man har blivit lat! Vill bara önska dig lycka till på lördag Jojo. Du klarar allt!



Shit pommes!

Festen är över och fest kan dra vidare tills imorgon. Imorgon smäller de, 1 år!

Idag i alla fall. Riktigt kul! Jobbat hela dagen sen tänkte jag dra och träna innan personal festen skulle starta. Men icke så blev de inte. De blev våffel dags inne på turnover. Och vem fick inte stp och göra dom till klockan 7? Jo, jag! Goda som fan och våfflor såhär på torsdagen. Vilket fall började dra ihop sig till fest. Lite fix med hår så va man där! Och vad möts man av i dörren? Om inte babbsan! Svårt att hitta en skönare person. Bilder kommer, haha! Tråkigt att alla är så tråkiga och drar hem. Men vilket drag de blev! sjukt! Riktig nattklubb på massagotti, inte varje dag. Nu ligger jag i min söng och är nöjd. Imorgon väntas massa styling.

Pussogodnatt!

Work

Budgeten har hållt hittils, eller aa de känns bra i alla fall. Och jag ska verkligen göra allt för att de ska gå!! Vill som sagt till new york och sen flytta hemmifrån! Ska inte säga här vad jag ska leva på varje vecka för då vet ju alla vad jag tjänar sen! haha Jobbar 10 dar i rad från och med idag. känns tungt.

Imorgon är de after work eller kick off eller kalla de vad du vill. Fest i K:fem i alla fall! Ska bli kul!

Vällingbys nya modevaruhus har slagit upp portarna

Hallå folket!!! K:fem fyller ett år på Fredag. Så alla affärer är proppade med erbjudanden och gå till tunnelbane huset och raffa åt er en köpguiden med mer erbjudanden eller gå in på www.kopguiden.nu och skriv ut dom kuponger du vill!

Varför i helsike VÅFFELDAG?

Satt där nere för mig själv och grädda mig en våffla. Collan är duktig och är i skolan! Visade sig först att vi inte hade nån sylt. Men med socker glass och grädde gick de bra ändå. Varför ska man äta våfflor såhär på löningsdagen? När magen bara sväller? De är sjukt gott men hur onyttigt som helst. Tur så åt jag bara en. När jag väl satt där och börjae må illa, kom jag och tänka på varför?
Så upp till datorn och googla våffeldagen. Vilket visar sig vara en fest tid. I slutet av vintern och början på våren. Men de hela är att de är vårfrudagen. Alltså början på våren. Och de har blivit ordet vårfrudagen har förvrängts och blivit våffeldagen.

Men nu på kort tid har semeldagen och våffeldagen passerat. Jag väntar på köttbulledagen!

  VS 

Onsdag den 25 Mars.

De är onsdag, de är löning och våffeldag.
Brukar alltid vara överlycklig när de är löning. Men idag känns de bara bra att de ramlar in lite pengar.
Gick upp och power walkade i morse med. Mysigt men kallt. Solen är alltid lite finare nere vid vattnet. Gick förbi åkis påvägen hem och köpte med mig blåbärssoppa och våffelsmet. Har bjudit Collan på våffel lunch men får se om jag får äta dom själv.

Känner mig pigg idag. Har dock tok träningsvärk i hela kroppen från BodyPumpen igår kväll. Men BodyPump är nånting jag verkligen behöver, de är inte så roligt men de måste göras. Ska ut i boden snart och se om de finns nån fungerande cykel... Ska börja cykla till jobbet nu.



.


Imorgon är de våffeldagen! smarrigt...

Ledig.

Skön dag om man bort ser från snöstormen!
Började dagen som sagt med en power walk med pappi, höll på att blåsa bort men nöjd ändå.
Sen blev de lunchdejt. Riktigt mysigt. Credd till dig Amanda, känns bra att du är hemma nu i alla fall!!

Vad gör man mer en ledig dag? Jo, åker till salongen oh känner av atmosvären. (stavas de så?) Mys i alla fall och vi beslutade att skita i goldwell weekend och dra till london istället på mässa, vilket känns riktigt kul!

För övrigt ska de öppna en bowling hall i vinsta. =)

Kyssosmek!

<3


Jobb.

Har typ en inre oro och stress. Jag vet varför men ändå inte. Allt känns svårt men lätt. Nått är de, för blöder näsblod gör man inte bara så där, vilket jag gjorde i morse. Hoppas de går över snart. =/

Jobbade själv hela dan idag. Och eftersom de är två dagar innan löning så va de toklugnt i k:fem.
Vilket resulterar att man tänker för mycket. Och umgås mer med Pelle, vilket är mysigt. Då får man massage. Äter massagotti tillsammans och drömmer tillsammans. Vi har även satt upp en budget för mig, hur mycket jag ska spara och spendera. Tråkigt men sant, sånt måste göras. Vi har också kommit fram till att jag ska flytta ut på landet och köpa mig min dröm häst. Och pelle ska bo i storstan! Mys dag faktiskt, fick en torr muffins av kock- johan också, "man tackar så här på måndagen!" haha, säger bara Johan Glans!

Tränat nu på kvällen, imorgon är jag ledig.
Upp och power walka med pappa på morgonen sen träffa mandi en sväng och se vart dagen tar mig.

KYSS

En sammanfattning!

Här kommer då åre resan i lite dåliga bilder och ord.


Dag 1 - Onsdag - Resan upp
Klockan slog äntligen 3. Jag och Emelie och Jordan åkte in till stan och plockade upp resten av lasten!
Alla i bilen och klockan blev kvart över 4. Väl på motorvägen i ca. 10 timmar med endast GES i radion va man rätt trött när man kom fram. Vi hade dock hunnit handla mm på vägen så de va kirrat.
När vi va framme va de bara att dö i sängen och invänta torsdagen.
 

Dag 2 - Torsdag - Backen hela dan
Upp tidigt för att käka frulle och ner och fixa ett dyrt liftkort. Vidare på Skidbussen in till Åre. Då vi bodde i Tegefjäll fick vi ta den fina skidbussen in. Väl inne åkte vi skidor som dårar hela dagen och avslutade de på after ski mitt i backen. Yes första ölen kunnde dräpas! Även första minttun! Så allt va på topp. Träffade en galen norsk som som hade massa jäger i fikorna. Så alltså första jägern va dräpt. Väl där så va allt på topp och vi ska då ta oss ner till byn på skidor!!
Karate full kommer jag på att jag är kissnödig i backen så av med skidorna och in i skogen. Väl kissat och nere bär de av i taxi hem igen.

Taxi chauffören är 60 och finne, rätt tråkig. Och Åre vägarna är rätt dåliga så jag tänker klatcha till med en rolig historia.
Vet du varför hålen i vägarna kallas skithål hos vägverket?
- Nej. svarar finnen.
De är bara för att dom skiter i dom.
Och han garvar och säger att den va riktigt bra. fortsättning på dehär kommer i dag 3.

Väl hemma dog alla så de blev ingen utgång, bara köttbullar med mackisar.

Dag 3 - Fredag - Backen + konstant fylla.
Går upp på morgoen och slår på den fina åre tv där dom säger att de är storm på toppen. Så halva åre är avstängt, vilket resulterar i att vi åker skidor i tegefjäll. Hem käka lunch då också första ölen kommer i kroppen.
Sen åkte vi en sväng till åre och handla lite smått sen tillbaka till stugan och sen in i åre igen för after ski på bygget. Där Marmelad orkesterna ska vara, vilket dom va också!
Efter mycket sång och skratt stort sett rullade vi hem.
Lagade mat svitchade om och drog in till åre igen, ett jävla flängade. Endast 45+ på bygget denna kväll. Alla med sliskig blick och vigselring på fingret! Ingen höjdare alltså!
 
När vi då ska åka hem får vi åka med en 20 åring i taxin. Skön grabb! Taxin uppe i åre har ingen dator i bilen som stockholmstaxin har. Så dom rapporterar vart dom åker varje gång. Och då på denna radio snackas de en massa skit. Jag ska vara lite rolig igen så jag berättar historein för honom med. Han tycker den är grymt kul och säger denhär måste ut på radion. När han sagt den är de tyst i 2 sekunder därefter hör man:
- För att dom skiter i dom. Med finlänsk dialekt. De va finnen!!!!! Roligt va de i alla fall =) 

                                                     

Dag 4 - Lördag - Sängen för mig, backen för resten.
Vaknar med världens ondaste mage. Kuken. Magsjuk. Tjejerna åkte skidor hela dan under den klar blåa himlen och jag låg inne och sov hel dan. Blev bättre mot kvällen men höll mig hemma då med. Dock så ramlade jag i trappan den kvällen så är helt blåslagen på hela ryggen och rumpan!

Dag 5 - Söndag - Bilresa igen.
Kom iväg bra tid på söndags morgonen, men de är ta mig fan långt till åre. Körde alla 67 mil hem. Sol hela vägen tills man kom till gävle, då blev de snö oväder. Bajs, ville komma hem till våren. 

Vilket fall så har de varit en mycket trevlig resa, Tack Emma för stugan och alla för en fin resa! 


ÅRE

Nu är de åre som gäller! sjukt drag på after ski´n.
Bilder kommer imorgon, internet började precis funka och nu är de middag!

Títtade fel.

Tog fel på klockan, ska åka till gymmet om en timma! Kanske hinner napa lite då, hihi.

Läste även blondinbellas blogg precis där de stog. "Åker till åre på onsdag kväll".

Trött i ögat idag.

Segt att gå upp idag. Tror de beror på att de är regnväder ute!
Nu ska jag åka till gymmet och spinna. Puss


Kvällen gav mig, Billy!

Shit, är lite skakis i benen. Eftersom pappa har dragit till sälen med "diamant" bilen och pärlan, självaste the pearl, inte gått igenom bestiktinigen. Så är de körförbud från och med onsdag. Så vi ska låna brorsans ny inköpta bil. Men fick veta ikväll att de är Maddes ny inköpta bil. Madde har inte körkort.

Vilket fall så körde mamma mig dit och jag kaxig som jag är, ska köra den nya bilen. Du vet stor, med flak och grejer. När jag får nyklarna av madz, så frågar hon om hon ska me ner. Jag säger kaxigt såklart att,
- Nej gud de behövs inte.
Spänd av förväntan, öppnar jag bildörren som hänger halvt på sned. Vad ser jag. Jo, en ill-röd inredning! Jaja tänker jag, de kan vara coolt. Staratar bilen, den hostar en aning, lägger i backen vilket jag tror är backen. Rullar bakåt. sen händer ingeting mer. Trycker jag på gasen är de dött. Ringer madde om stöd och råd. Hon får komma ner. Och får göra de jag inte vill bjuda henne på. Startar bilen. Bajs.
  Men Billy har startat. Den hoppar lite varje gång man flyttar växelspaken ett snäpp. Men i alla fall de rullar, rullar upp och lämnar Madde vid dörren, då bilen bara dör! Jag får lite halvt panik. Observera att bilen inte har någon bensinmätare eller hastighetsmätare eller blinkers. Med lite lätt panik och jag inte vill åka mer bil så startar madde igen. Och jag åker såklart iväg. Ut på 70 vägen och bilen hoppar fram som en jävla kanin. Får hjärtat i halsgropen. Min största panik är att få bensinstop. Så trycker gasen i botten och kör mot jet. Och jag hinner fram. '
  Tankar i några liter, sen startar lilla Billy så fint så och vi rullar hem. Dock med en nervös Madde i luren, som är orolig över att familjen Ekesäter ska låna lilla Billy. Är nöjd över vad jag gjort, men så fort jag kom hem paxade jag den bronch- färgade pärlan tills imorgon. Trogna lilla pärlan med bajsbrun inredning! 

Måndag, första dagen på en ny vecka!

Ny vecka, nya utmaningar och nya tag. Kom precis hem från träningen. Känner mig riktigt nöjd faktiskt.

De bär av till Åre på onsdag, så allt är packat nu. Känns som att bilen kommer bli rätt fullpackad! 5 tjejer...

Surt sa räven.

När man verkligen har sett fram emot att få sin första kaffe på jobbet och man är sådär extra sugen.
 Och märker att kaffet är slut, då rasar allt. Ingen bra start på morgonen!


Svårt att inte bli kär!



Har varit uppe i vby på eftemiddagen. Va lite töntig. Åkte dit för att se E.M.D.
Men gud vilka perfekta män! vill ha dom alla tre!
 När jag paserar bion kommer de en man i springställ och springer med en påse popcorn i handen. Och lämnar de i dörren på bion till sina kids och morsan. Helt sjukt va folk är snåla. Killen får poppa popcorn och springa med de till bion, jag säger bara herregud! Efter de satte jag ipoden i öronen och gick hem.


Fest igår.

Känns som om jag ska avlida vilken sekund som helst, så dåligt mår jag i detta tillfälle!


Torsdag

Kom till jobbet i morse. Skärmen på datorn va svart med en text rad. Ringde våran dator support.
Datorn jävlen har krachat!! yeeeeh, fan va kul.
Skriva alla kvitton för hand och endast kontanthantering! Bajskorv!
Tur att man slutade redan 16 idag och börjar inte förens 14 imorgon. SÅ då kanske allt är fixat.

Har varit iväg med soffan och tränat ikväll, segt men måste ta mig fan skärpa mig nu!
Mer träning åt folket! 

Imorgon är de fredag, redan som man säger =)
Stänger, sen blir de nog lugnt.
Sara ska ju firas på lördag då blir de desto hårdare
plus.. spinning på lördagmorgon i min nya spinningskor, längtar!

Helt galet.

Har msn som startsida på internet. Där visas även nyheter. Såg en bild på nån som palattar ett hår, så tittade dit.
Då är de en nyhet om jönköping. En kvinna i 40-års åldern var inte nöjd med sin klippning så hon välte en hylla och bet en av frisörerna. Greps senare av polisen. Men vaa? folk är ju inte kloka!

Om en vecka är vi påväg till åre!

Soft morgon.

Börjar inte förens 14 idag, så har avrit iväg och hämtat min nya fina lila ipod. Känns overkligt bra. Sen har jag även spenderat massa pengar på ett par spinningskor. Men de är väl behövligt! Nu är jag så jävla sugen på naturgodis, min nya grej vettu! Ska bege mig till jobbet snart.

Kan inte släppa de som hände igår. Hade slutat jobba och stog i mitten av gatan i mitten av övergångstället, aa, du hajar!?
Då kommer de en bil, kör i typ 50. Han som sitter i vinkar skit glatt som om vi känner varran.
Men krukset är att han vinkar framför sitt ansikte så mycket så jag ser ju inte vem de är!?
Känner du igen dig? Kan du vara välig att konstakta mig! =)  

Plötsligt händer de!

Fick precis ett brev från nått försökringsblabla... Öppnade de utan att veta vad de va!
Läste på lappen att jag har lämnat in min produkt på lagning och den kan inte repareras!!
YESSSSSS! Min ipod som jag började undra vart den tagit vägen, har blivit kastad. Jag Kommer alltså få en ny!!!
Och eftersom min modell har utgått, får jag en nyare då!? Precis som jag ville, ibland går de bra!



Igår va de visning på Nalen.

Efter att ha varit på ny öpnnade salongen hela dan igår bar de in till stan för visning.

                                                                                                                                           

God mat och ett glas vin fick man i sig!
Visningen av väl si sådär. Mycket 80-tals inspirerat mode. Mer runda, mjuka former och siluetter. Färgstarka kläder även håret. Tex, en starkt färgad botten, mycket ljusare än längderna. "Kortare under och länge över".
En liten sammanfattaning!

   
 

Den där jäkla snön!

Slutade hyfsat tidigt idag, så åkte upp till stallet för att se Sofie ha lektion, vilket gick sådär. Eftersom hon hade teori med kidsen, så visade jag meste mitt ansikte och sa hej!
Eftersom livet är lite upp och ner nu, allt hänger i luften och känner mig inte i balans, så har man fått världens största munsår. Precis vad man behöver.

Är riktigt sugen på att åka till new york, ska spara pengar och åka dit nästa vår!?

Söndagsmys!

De har blivit en lugn helg, vilket är skönt!
Suffe och jag tränade i fredagskväll och skulle träna lördag morgon, så de blev en lugn fredag, va bara hemma!
Upp och spinnade på lördagmorgonen och sprang till jobbet sen. Jobbade till 18.15. Sen åkte jag och Emelie till söder, för att spendera kvällen. Emma bjöd på tacos och god efterrätt! Åre planerades, snart bär de av! Nu sitter jag här, i mitt rum och vet inte riktigt vad jag ska göra av dagen. Skulle behöva köpa spinningskor och skulle vara mysigt med en promenad. Men alla ligger väl och sover, efter kvällen bravader! haha

Vaknade av ett sms i morse av Emelie.
"Biffen är kirrad!"

Hur fan ska man kunna fatta de?


De är fredag och jag är ledig!

Men bara för att man är ledig så sover jag endast till halv 10. Hatar att sova bort hela dan!
Så gick upp och åt en god frukost.

Sen åkte jag till vällingby för att hämta min plånbok på jobbet som jag glömde igår!
Sen förbi nya salongen och kika lite. Lunch med collan och jonis. Och nu har jag precis kommit hem från kista.
Hittade lite smågrejor. Men de sämsta är att min kropp/min kläder har fått för sig att bli magnetiska och piper i alla larmbågar jag går igenom. As jobbigt! Kul att shoppa då, INTE!

Du är den ända ..

.. prinsen jag vill ha!



Vet inte ens vart du finns nu, om du ens lever!?
Du hörde varje gång jag kom, du stod och tittade upp på mig.
När du var sjuk så la du huvudet i min famn.

Det är segt i k:fem idag!

Men imorgon är de

Schlagerfest i Kfem

Nordman kommer bla hit!

blogg.

Ledig till kl 14 idag. Vilket är skönt men helt onödigt. Har inte gjort nånting.
Znozade en timma nästan, för jag drömde så fint! Och kom in i drömen varje gång också, ville vara kvar!
Men icke, upp och kolla på nyhetsmorgon. Samt början på efter 10 med malou. Morgon program är mycket mysigare än allt annat, de värsta är att man fastnar vid tv för långe! Är färdig fixad och klar, ska ner och packa mat snart sen bege mig till jobbet! Onsdag och stänging, drag eller inte? De är alltid en överraskning, K:fem slutar aldrig förvåna!
Ha en bra dag, för de ska jag ha =)


Dystert med snö!

Vecka 10 är påbörjad och hälften har snart gått! Jobbar på som vanligt.
Tycker mest snön är jobbig, och de kommer bara mer!
Va fan de kan väl snöa i fjällen, där man vill ha snö!
Sitter här i min säng och vill åka till kista, men ingen vill åka med!
För mycket att tänka på för att skriva! Ska kolla ps. i love you nu!

Det är hennes dag idag!





Stephanie

De går som de ska!

Trevlig helg faktiskt!
Började ju med några öl med Sara, Natalie och Steffie i torsdags.
Så mysigt att träffa er! Mycket har hänt! Trevligt sällskap och god mat, bättre kunde de inte bli!

Fredagen va väl mest hysterisk tycker jag, slutade jobba kl 8 så åkte hem och lämnade bilen. Drog en taxi till spången, där de ryckade sig att de va mycke folk, men va fan kl va ju bara 9, de va ju lugnt!
Visst va. Kommer dit och de är världens kö och ingen kommer in, så de sög! Men drog då till limman och hade de trevligt som vanligt. Tidig hem gång, vilket va skönt!

Jobb lördag. Sen blev de thai käk här hemma med soffan. Sen rullade resten in också såklart. Från en början skulle de kvällen vara rätt lugn. Men aba hade nånting att erbjuda, så vi åkte dit! Sen såklart är ju stan roligt när man är full, så vi åker såkalrt till stan också. In på oxid. Träffade Emelie och Jordan! Sen vidare igen. Till Olssons. Säger väl sådär om de, men va ju sååååå jävla full så kul hade man ändå! 

Nu är de jobb, ikväll ska jag göra pizza!


RSS 2.0