Tisdag 21/10 kl. 21.10

En helt vanlig dag har passerat! Började inte förens 15 idag, så en sovmorgon plus gymmet innan jobbet. Sen har jag ägnat hela kvällen på jobbet åt att gör mig ett par örhängen, blev riktigt snygga fakstikst!

okej, vill att vi ska komma överens om en grej, ALLA ska till k:fem fredag och lördag, hår event och DARIN kommer och sjunger på lördag! Bli stylad för 50 kr, få tillbaka dom om du köper en prodikt från oisis.

Imorgon åter igen en dag i k:fem, du vet alla dagar ser likadana ut, tråkig men så är tydligen livet!? haha låter rätt dyster, men jag överdriver jag vet!

pussokram, ses på stan!

tillbaka

Tjaaaaa, tillbaka efter en tid med bloggtorka! haft en grym helg, längtar redan till nästa! Dock jobbar jag hela helgen, men då kommer de vara hår event och DARIN kommer och sjunger i k:fem! Firade min fördelsedag i lördags, så jävla kul hade jag i alla fall! dock va väl fellows ingen hitt men de funkade!

står här på jobbet, tittar på alla mammalediga mammor och kontorsnissar som sitter och äter lunch.
Är sugen på mat, men de blir de inte förens min kund varit här, runt halv 2.
Funderar även på vad man kan göra i livet, nått sjukt, spontant och roligt, en klatch på vardagen.
vill flytta hemmifrån! men får nog lugna mig ett tag, vill flytta till våren, men då kanske man vill resa sen till hösten våren där efter, så står man där med en lägenhet, men hyr jag så blir de ju lättare. Hmm jävligt svårt!

skriver om nån timme igen! pussssss

ps, tjejer tack för en grym kväll i lördags!


Fördelsedag imorgon!

Blir 19 år imorgon, och min mobil har blivit snodd idag! Eller så har jag lagt den på nått grymt ställe, så att jag inte hittar den igen!

;D


Nu har forskarna kommit på varför män som ligger på rygg snarkar.
Det beror på att pungen ramlar ner över rövhålet och täpper till ventilationen!

En rolig lördag, en mindre rolig söndag!

Lördag kväll, fan va kul jag hade! började hos sofie, med vinpimplande, grymt!
sen drog vi till spången, mycket folk och ännu mer dricka! alla va där, ungefär! kul som fan! Sen helt plötsligt så stänge spången? nooooo? va händer då, jo man hänger UTANFÖR spången i en och en halv timme, innna vi drar och käkar på shell, vilket visade sig att dom inte hade nån korv! så vidare på efterfest, i bromma? fråga mig inte, men där hamnade vi alla fall, vilket blev taxi hem runt, 5?

De sjuk kommer nu, när jag hoppar ur taxin och ska gå sista biten till dörren, hör jag nån springa bakom mig, blir skit rädd och vänder mig om! JO men varför inte, en joggare!? här kommer jag full som ett as, och du är ute och joggar! sjukt!

Vaknar upp söndag, mår som jag förtjänar, vilket resulterar att jag inte flyttar mig ur sängen på hela dan! alltså en mindre rolig söndag!

Nu är de 2 dagar kvar tills jag fyller år!


Fredag kväll!

Hemma från 4 års kalaset, varit den populära lektanten ikväll, jag ägde på kurragöma! Vann även evighetsbingo, och man blir rätt påverkad av dom där små ungarna, en 6 åring ska försöka säga 60, 6a ... 0a..., vilket blev att jag sa sextionoll, haha :D:D Får träffa dom nästa helg igen då de är kalas för mig! ;D

Imorgon blir de träning på morgonen, sen iväg med mammi och pappi för att handla presenter? är taggad till kvällen sen, utgång tror ja de blir ;D;D ska bli kul! ska glo gossip girl nu, puss hej! 

Äntligen Fredag!

wiiiieee! de är fredag, helg och jag är ledig hela helgen! dock jobbar jag idag, på mitt roliga jobb. Jag vantrivs!
Efter jobbet blir jag upphämtad av familjen för att åka på 4 års kalas i Nacka!

Imorgon, vad gör vi girls, blir de en utgång eller? ;D;D

ska dra mig nu, duscha och så, tråkig idag jag vet!

Jag brinner av!

Shit, kom från gymet för ett tag sen och fan vilka jävla fitt kärringar de finns!

Jag och morsan skulle gå på ett muskel pass, va rätt tidig så jag gick in i salen och "paxade" en plats med min bräda (alla göra så). Så gick jag upp och gick på bandet en stund innan passet skulle börja.
Och ni vet, på ett sånt där pass så skuttar man och har sig åt alla håll vispar med armarna allt man har mm......
MEN då har en jävla fitt kärring (dock är hon kanske 28år) men hon blir en kärring, ställt sin bräda mitt emellan min och en annans, alltså 2 cm från min! hallå? halva rummet va typ ledigt! så jag lackade blängde på henne och flyttade snällt på mig, fast jag va där och paxade min plats först!

Sen när passer är slut, då tränger hon sig i kö ut, FRAMFÖR mig! så när jag skulle lägg upp min bräda utanför körde jag in brädan i hennes höft, och utryckte mig "oj, ursäkta" och de där fejk smilet som endast Blair i gossip girl kan göra!

Nog pratat om mitt dramatiksa gym besök idag, så har jag varit och lunchat med steff idag, för jag har varit ledig!
Alltid lika kul att träffa dig gumman, you rock the world, står på din sida, alltid de vet du ;D;D

Nördig info!

Ja men är väl yrkesskadad, men de finns nog ingen bättre produkt en denna.
Sväller hårstrået och man får fantatisk volym!




För övrigt så har jag hunnit med att färga sofie idag, gud vad jag gillar hennes lockiga hår! Varför kan jag inte få dom där fantastiska lockarna? ska försöka imorgon!
Har ocks hunnit med att vara i stallet två gånger, ridit, varit på gymet med mammi (söt kille i receptionen idag) och tagit en promenad med filotta! Lotta potta, du påstog att du skulle glo min blogg imorgon, så passar på att säga, de blir bra! ;D I like you!
Imorgon är jag ledig! ska till stan tror ja, luncha med steffie peffie!


7/10

Idag är de exakt 8 dagar kvar till min födelsedag

OCH

65 dagar kvar tills de bär av till THAILAND i 3 veckor!


Jobbet

Brunette Goddess, Shine spray!


 
 Produktens härliga doft, gör att man vill ha den hela tiden!

Tjaaaa

Hade inge vidare kul idag på jobbet så jag läste roliga historier på internet, fasnade för en!

Tre stadier i en mans liv!
1/ Han tror på tomten
2/ Han tror inte på tomten
3/ Han är tomten!

MUHAHAHA!

Weekend i stockholm!

Weekend i stockholm med goldwell!
                                                                                                  


En hel helg full med insperation, föreläsningar och ett jädrans festande!
Jag och Nicole börjar fredagen med att åka till hotellet (radisson), trycker i oss en pizza och glor ut på våran "utsikt över stockholm" vilket var rakt in i en stenvägg i world trade center! Sen bar de av till goldwells studio, där de bjöds på vin och snittar. Stod och väntade på en visnings som va sisådär, sen vidare fest i studion, med mer gratis dricka. Och att vara i samma lokal som 200 andra dryga tjej-frisörer är ingen höjdare så vi tog oss en sväng promenad tillbaka till hotellt, då jävlar blev jag och collan full men slocknade!

     


Dag två, upp till hotell frukosten vid halv 11, alla andra va hur piffade som helst utom jag och nicole som gled ner i mjukisar och tofflor, dom fick ta oss som vi är helt enkelt!
Vidare till nalen där vi skulle spendera hela lördagen, först en föreläsning med cay bond, hon pratade om trender och mode i olika sammanhang, vilket var mycket babbel "dagen efter", men hon va bra!

      

Sen va de dags för Renata Chlumska, ävertyerskan som besegrat mount evrest och paddlat och cyklat runt USA.
Först tänkte man kanske, va fan ska vi lyssna på henne för, men fan vad hon kunde prata! Vi fick följa hennes resa runt USA, vilken insperations källa! Att verkligen inte släppa sina drömmar, och att inte ge upp! Fan alltså! helt plötligt ville man göra all som är omöjligt. Hon va grym!
Sen blev de lunch, med ännu mer gratis dricka!  Och så sist en show med henrik schyfert! En skämtsam show om 90 talet, riktigt kul, hade nog dock varit roligare om man kom ihåg mer av 90 talet!

Efter den eftermiddagen blev de en snabb sväng på stan för att hinna till bussen som gick från hotellet 19.30!

NU började pratykvällen som de så fint hette! Åkte till sturecompaniet, där Shan "the man" Atchi började med lite stand up, riktigt kul! sen en sprakande visning med mer insperation! 


                


 



Och festen fortsatte och jag och nicole drog vidare. Rätt runda under fötterna hmnade vi på limerick? stavas de så? skit samma... där va de mycket mycket trevligt, tills dom helt plötligt stängde! Alla drog även jag och collan, till vårat mysiga hotell och slocknade fint! De va ännu värre att gå upp och äta fruskost den morgonen kan jag säga!

Grym helg, tack Linda, Anette och collan! Men nästa gång ska jag nog göra en egen visning, men då ska jag visa alla frisörer som är där! shit ingen kommer oklippt eller ofärgad, mer fixade och stylade frisyrer får man leta efter! Synd att frisrörer är som dom är bara! HAH! 

RSS 2.0