Sprickor i revbenen!?

För en vecka sen vurpade jag i en trappa och slog bakhuvudet i väggen och landade på armbågarna, sen dess har jag varit invalid och inte kunnad böja vänster armen. I Fredags skulle jag ut och rida på mulle lite fridfullt i skogen, men blev dess värre inte så fridfullt, hand blev skrämd och jagad av andra hästar i hagen så han sprnag i panik med mig på ryggen, jag hade ingen chans, DE GICK INTE ATT STANNA! så jag tänkte de är bättre att jag kastar mig av än att flyga in i nått träd. Så jag kastade mig av landade lite fint på höften/låret. Nu va hästjäven lös också! Men han kom snällt fram till mig och ville gå hem.

Och så den dramatiska lördagen, upp och jobbar klockan 7, ska släppa ut en häst i hagen, antingen blev den livrädd för mig och sparkade i försvar eller så sparkade den på en häst som gick förbi, men sak samma, jag va emellan och fick sparken i alla fall, klämd mellan hästen och väggen och fick sparken rakt i bröstkorgen. Fick ingen luft och tankarna va bara att nu är lungan punkterad av mina revben, vad fint! Så va de då inte riktigt, men ondare och ondare gjorde de så jag åkte till närakuten i bromma, fick komma in i ett akutrum direkt, men eftersom man inte gör nånting åt brutna eller spruckna revben så röngade man ej. Så nu är jag säng liggande med värktabletter, och hoppas jag blir bra tills tisdag då allt jobb i vby börjar!

IKVÄLL!


Ikväll är hundra höjdare tillbaka! riktigt bra!
21.55 på 5:an

En tripp till bålsta och Sara 19 år!

En viss Sara fyllde 19.

image80




Fredag kväll, tog bilen med mina medföljande vänner (sara, sara, fia och simon) för en till bålle. Väl hemma hos sara blev de drickande och tp spelande på tv, skumt och inte så jävla kul heller, men jag hade roligt med att supa  sara uder bordet, för hon fyllde ju 19, grattis stumpan! Efter ett tag skulle de bära av till någon 31 åring? Påvägen får vi med oss sofie också, full som ett as! När vi kom in i detta sommarstugsområde i bålsta stannade vi utanför en lite stuga, jätte söt! men de som gör pricken över i:et att bålsta är landet, var att den lilla stugan hade en grusgång till dörren OCH EN JÄRSGÅRD! hahahahaha runt hela huset! De kallar jag landet! Men i den lilla stugan hade vi skit mysigt i alla fall, en fin kväll i bålle, tack sara MANN :D


Åter igen ska sara firas och de blev lördagkväll! Sjukt kväll, har så ont i mina armbågar idag, kan inte böja dom, jaa jag vurpade i en trappa, slog bakhuvudet i väggen och landade på armbågarna! de gjorde sjukt ont! såg tydligen sjukt kul ut också, eftersom ingen hjälpet mig utan alla bara garvade.

Första var de nivå, för vätskekontroll, sen till hirschen. Där inne va de riktigt bra faktiskt! men drog vidare till after i gamla stan. Deckade på tunnelbanan, vaknade upp söndag moprgon och mådde inge vidare, sliten söndag! 

Prinsessorna i skolan!



Love you honey!

image79

steff, vårat arbete! ;D


Steffie här har du! ;D

    

Slirigt värre!

En slirig utgång med collan igår. Jag, Sofie, Soffan och collan drog till nått hak vid rådmansgatan och drack, sen anlände alla grabbar, men folk kom inte in så vi drog till after .. i gamla stan, soffan drog hem, tråk med allt jobb!

Där inne va de proppat och vi hookade upp ett bord med en 70-åring, vilket jävla skämt! så jävla äcklig! han drog ner en öl över nicole och jontis, och va allmänt hårdhänt! Sen blev de gratis drinkar av både jonis och viktor, man tackar man tackar! Efter drinkarna va de dags att dra, hookade upp steiar på donken där de va big mac ät tävling, Jontis och sebbe! Men de store vinnaren blev sebbe som smällde hela 4 big mac, sjukt! Med en arg nicole i framsättet och jag skit full åkte vi hem. Tack för en skit kul kväll hjärtat! 


                   

Idag är jag sjukt bakis, kollat film och tv hela dan, ska snart iväg och hämta Sara och steffie i barkarby för att åka hem till steffie och skriva projektarbets skiten! Skolan på förmiddag imorgon, sen iväg och jobba, riktigt nice!

yeeeeeeeeeeeees, jobb!

lovet är slut, och så nästan denhär veckan också! gud va tiden går fort! kul å träffa alla i skolan igen, känns som vi varit borta sjukt länge från varandra!

Blev ju fest i fredags, förfest hos mattias i fridhemsplan, mycket trevligt! dock inte, när vi såg en tjej onanera för sig själv i huset mitt emot, helt sjukt! Vidare till Umbra, där de va riktigt drag, jag och linda blev ju dock lite för fulla ett tag men allt ordnar sig med lite donken mat, där bastian jobbar =) Va väl hemma runt halv 5, sov en och en halv timme så upp och jobba 7-17, Grattis Lina, att jag aldrig lär mig, Jag och steiar bakis som två as jobbade vi riktigt fint hela dagen. Sen när den dagen va slut va de sängen för min del!

UUUUU dom ringde igår, HAR FÅTT JOBB, i vällingby, (modehuset) som ska öppna den 27 mars, Ska jobba i en butik som heter minomin, sälja frisörprodukter, as kul! ska på introduktion på måndag och torsdag! så sjukt kul!!

Mitt nyttiga liv har börjat nu, riktigt duktig faktiskt, men oj vad svårt de är! är konstant sugen på hur mycket mat som helst, men ta mig fan sommar 08 är ju snart här, panik!

Nu precis gick min tandställning sönder också, vad fint då! Idag har jag haft en chilldag i stallet, fixade lite på morgonen och sen åkte med annie till gömmargården för träning.

Nu ska jag ut och powerwalk med fia, see yaa!

RSS 2.0