Jag dör!

Vad gamla bilder man kan hitta, miss you sweetheart!


Hejhopp!

De är så jävla skönt att vara ledig, men ändå får jag panik. Vill sova tills jag vaknar, men vaknar jag senare än 11 får jag panik, och då tycker jag hela dan har gått och jag hinner inte åka nånstans.
Men vaknade vid 10 idag, drog mig så småning om till tokstållen till häst!
Gled iväg till coffi corner och käkade med collan. Madde och Adriana kom förbi, fan vad dom är sjuka! tur vi har varandra inne i k:fem! ut och käka med gänget på fredag!

Tog ett varv i vby och träffade två latmaskar till vänner, haha Ida och Sara.

Sen vidare hem, bytte om till träningsoutfiten och hämtade morsan för att springa på bandet och core pass.

Nu på kvällskvisten har jag varit iväg med min NYA dator (3 dagar gammal) på laganing, har installerat om hela datorn, så allt jag har laddat ner och fixat i 3 dar nu försvann såklart! bajs, ingeting funkar aldrig som de ska hos familjen Ekesäter, så är de bara!


Heeey!

Drygt en månads sen sist. Saknat de men ändå inte. I vilket fall, här igen!
Mycket har hänt, varit i halmstad på en tripp till kära sara! En grymt trevlig och händelserik helg! dock ville inte planet flyga hem mig när jag ville så satt och roade mig med min ipod i 3 timmar på HALMSTAD flygplats som va otroligt intresant. Tack och lov att de finns harpan på ipoden =)

Har skaffat mig ett nytt favoprogram, efter gossip girl och boston tea party såklart, Californication - Sjukt kul! Rekomenderas varmt!

K:fem ligger under sin shoppingstorka för tillfället tror ja, alltså ingenting har hänt eller händer.
eller aah hur kan jag glöma den otroliga julbelysningen är upp, som dom lagt ner 44 miljoner på, sinnessinnes! 

Imorgon är de löning, och jag är ledig, ska sega, träna och galoppera i snön! Och nicole tyckte vi skulle köpa kök imorgon, men vaa vadå man kan väl inte bara åka och köpa kök sådär bara? eller kan man de? bara sådär!

fniss, puss!

RSS 2.0