Varje söndag är mys söndag!

Kunnde inte sova i morse, tror ja va lite halv full fortfarande. Gick upp åt en onyttig frukost. Iväg till stallet för att leda HK. Sen red jag och Sofie ut i de fina höst vädret, galopperade i skogen, Skit mysigt! Sen fick jag ta hand om min prins, ut i skogen med honom ett tag också. Sen skulle sofie handla mat och så drog vi hem. Hemma tog jag en varm dusch och la mig sedan under duntäcket och sov, tills middagen serverades. Och nu väntar jag tills klockan blir 8a, för de är ju ensam mamma söker!!!!!  Och nu är de lov!


Lördag, dags att firas!

Jobbade bara halvdag så slutade klockan 12
sen åkte jag till Kista med mamma och pappa
 handlade lite smått. Sen hem för att fixa odrning 
inför kvällen, alla började smått droppa in,
vi drack,åt och hade de jätte trevligt (i alla fall jag)
Fick en helkväll av sara och fia, stand up komiker
 och middag, ska bli skit kul! Soffan gav mig
blåbärsshot och så kommer de nånting i veckan!?
 Sara och Natalie hade köpt en tröja. Ida och jojo vin med rosor mm. Fram mot 10, drog vi oss till bussen för att göra stan orolig, Sara hoppade av med nicole på vägen, Så vi som återstog va Jag, Sofie, Sara, Fia, Jojo, Ida och Frida. Drog in till kitten, sen drog jag och frida till thevibe, sen tillbaka till kitten,under tiden mådde sofie inte så bra, så dom drog hem innan de blev bråk och saker försvann ur gaderoben, så jag fick gå med jackan på, suck! Efter mycket om och men så drog jag och frida till donken och käkade sen träffade hon stefan och drog med honom och jag mötte upp mina päron så jag fick taxi hem ända till dörren! NiceNice! En mycket MYCKET fin kväll tjejer! Tack!



Fredag den 26/10, världens bästa dag!

Oh shit, teori prov imorse. Bet av alla mina naglar innan. Sen in till datorn då säger hon som är ansvarig att datorprogramet är nytt för idag så ingen kan nånting men önskade lycka till ändå typ. Provet tyckte jag gick helt okej, men när jag håller på att gå igenom frågorna en andra gång står de ERROR i hela skärmen! HALLÅ! men de va lungt, 52 av 65 GODKÄND! yeeeeeeeeeees!! gick därifrån med världens största leende och ringde alla nära och kära, vidare till salongen, pemanentade mormor sen wok lunch men mormor och morfar. Tillbaka till salongen och vem sitter i soffan? Jo, min underbart söta/snygga säljare (a)! satt och pratade djupa samtal med honom i typ en timma tills han skulle gå vidare!
Vid 4a stressade jag iväg till fridhemsplan och köpte ett par stövlar och sen till vällingby för att bli hämtad av brorsan. Vidare till såkallat "kalas" släkten kom och firade brorsan och mig, en mycket rolig kväll, men mycket liv och stoj, speciellt av gullungarna victor och lucas! Efter nåra glas vin nu är jag rätt trött, ska nog fixa lite inför imorgon, sen sova. Jobbar bara halvdag imorgon, för imogon tjejer, då är de drag! VI SES!

Sista torsdagen i månaden = lokalbladet

Vanligtsvis brukar man ju vara ledig på torsdagar, men idag skulle vi ha alla lektioner för att sammanställa
 allt. Först film visning och bröllopsprat, sen stog jag natalie och steffie och dansade tills vi kom fram till att vi hade lunch innan nästa lektion. Tillbaka och hade färgteknik och sen projekt. Projekt lektionerna lika flummiga som vanligt! och sen när vi slutade klockan 2 hade jag 2 timmar innan min fittengelska började. Såjag och steffie fick oss en liten busstur till slussen till hennes mammas jobb. En unge hette TAGE!! =D sen iväg till fridehmsplan, steffie fick äntligen sina skor och jag fick mig ett par vantar! Sen så engelskan, GUN! aa men den rullade på, lika konstogt och förvirrat som vanligt, satt och tittade på klockan hela tiden för att jag skulle ju komma iväg 5. Men efter att gun pratat om sina resor till kvart över 5 fick jag springa till tunnelbanan, träffade jossan och sofie! Missade tunnelbanan och tåget så jag kom såklart sent till lokalbladet, på daisys kom sönder sparkade sofie, gumman! Upp till lokalbladet och ringa och vara trevlig som vanligt. Vi ringer runt till folk och frågar om dom fått tidningen västerort lokalblad och järfälla lokablad. Och nu är jag hemma och ska plugga satan ikväll, för imorgon, imorgon smäller de!

Onsdag, Buddhist center!

As skön sovmorgon idag! Vi skulle vara i skanstull kvart i 11
för att besöka stockholms buddhist center. Jag stog och
 glodde på ett par tjejer som kramades för att jag
trodde de va steffie. Men icke! :D Väl frame i källaren
 där "centret" var det av med alla ytterkläder och SKORNA.
Hallå, de va svin kallt där inne. Efter en timmas prat om
buddha blev de meditation. I ett ännu kallare rum, sitta
på nåra konstiga pallar. Alla satt tysta blundade, lyssnade
på denna man som pratade harmoniskt om hur vi
skulle andas, mitt i allt kurrar saras mage, så alla
hamnar i as flabb. Jag och alex sitter och håller för öronen, men till slut blir de tyst. Efter att ha slummrat till en stund var de tillbaka till skolan för att äta lunch. Träffade morbror på vägen, fan va världen är liten! Fiskpanetter till lunch mumms! Sen var de de individuella= Massage! En timmas ansiktsmassage och handmassage, med massa oljor och grejs som sara smetade i hela mitt hår. Efter en mycket skön stund i skolan var de stallet nästa. Men påvägen träffade jag nicole och tog en snabbfika på coffecorner och Sara kom förbi. Sen iväg till stallet. Min prins är ju halt, så under tiden rider jag på lille pyret, och han är för rar! Jag garvade åt honom idag där han stog helt oskyldig. Han är nämligen hjulbent och kobent på samma gång!!

(lille prysse)

Tisdag

No lektionen var lagom förvirrande, sigge har fått knäpp i huvudet! Sen var de idrott, jag har spillt kaffe på alla mina gympakläder så jag luktade kaffe om buxorna jag hade på mig och fick låna steffies tröja. Blev då kallad sumpen (kaffesumpen) under denna lektion, då vi spelade basket! De va ovanligt kul, fridas nagel slogs typ av, och jag har grymt träningsvärk idag(onsdag).

Slutade halv 2, vad skulle jag nu hitta på tills körskolan i bromma var klockan 4!? Jag och steffie gick till mixage, hon blev helt tokig i ett par stövlar. Jag hittade nog ett par men är så kräsen så jag vet inte. Sen gick vi och fikade i alla fall och snackade skit!


Sen åkte jag till brommaplan till scandic och hälsade på
mickan och linda, satt och prtatde med mickan i en timma,
träffade milla och kess, sötnosar! Och jag blev helt i chock
när mikaela visade sina lady cigg!
HALLÅ DOM VAR ROSA! skit coola!!


 


Sen blev de av äntligen med körskolan, gick riktigt bra! Körde mig själv ända hem as nice! Sen efter en storgråt hemma körde jag en sväng med mamma också.


:)

Och söndagen inge speciell, jobbade eftermiddag, sen hem och kolla på ensam mamma söker! de är såbra!




Och så Måndag, ser ni jag har börjat skriva med stycken,
 jag har nämligen fått skäll av steffie idag! ska försöka förstå
mig på dehär så jag kan lägga in lite fler bilder och så också.

Men den här veckan är de hålsovecka i skolan så de
 blev mest mys på lektionerna idag, tända ljus och film,
save the last dance! Grät 3 gånger under filmen,de va rikigt bra =)

Lördag, jobb som vanligt!

Upp och jobba klockan 7 som vanligt varje lördag. En fin dag! Mycket att göra bara, men de rullade på rikigt bra, taggade iför kvällen hela dan! stella blev lämnad, inte med mening ;P

Men så kväll, plingade sara under dagen, fick
veta av henne att hon inte mått så bra på torsdagen
 efter onsdagskvällen. Hon hade spytt 5 gånger på
 salongen för att hon va så jävla bakis, haha, du
 kanske skulle letat lite till efter dom där bakistabletterna!?
Fick även veta att hon svek utgången denna kväll.
Så jag och sofie skulle i alla fall dra och föra på nivå, och sen möta fridae.

Jag och sofie drog till nivå, men kön va så jävla lång så vi gav upp! åkte ettan till vasagatan och hittade nått jävla hak! De va ett svart hak! Riktigt svart! ;D Men fulla blev vi ändå, drog förbi karlsson&co och hälsade på madde. Sen sprang vi till kitten där fia och sara skulle vara med hanna och jessica. Träffade massa gammalt folk, de va rikigt drag där! Men frida då, jo hon och hennes kompisar och mailn va på the vibe så vi drog dit efter ett tag, träffade ännu fler gammla ansikten, mycket trevligt! Sen började plikten kalla för fia och sofie så vi tog en vurre i handen och åkte hem!


fredag!

Efter en mycket dyster torsdag blev de fredag, och en salongsdag!
Började med att jojo kom och jag fixade henne lite smått.
Sen åt vi lunch, den grymt goda thai maten! Sen kom tove förbi
en sväng, jag råder dig att lyssna på mig ibland, även fast du
inte vill, jag har alltid rätt! Vid 2 kom madde och slingade håret
(hon skulle på möhippa). Dagens stora händelse var att svante
 var på salongen, en spansk vatten hund. Så jävla söt! haha han är grym!

Sen vidare till stallet, sen hem till sofie och bakade och jag kan verkligen säga de jag är värdelös på att baka! Tappade ägg på golvet, använder fel mått och glömmer den viktigaste indigrensen(hur fan stavas de?) morötter i en morotskaka!  Jaja tillslut blev de en kaka i alla fall och alla älskade den så kanske inte är så dålig ändå!?

Torsdag

Idag har jag bara lidit, riktigt mycket också! Åkte till skolan vid 1 för att ha fitt engelskan. På tunnelbanan in får jag sån jävla mensvärk så jag håller på att spy, väl på lektionen med gun, är hon förvirrad som vanligt, hon har eneglska A och B + tyska samtigt i ett rum, jag får miljoner uppgifter. Efter en kvart pallar jag inte tycket längre och frågar om jag får gå. Min tanke och önskan är bara att ligga under täcket, men nu va tanken att jag skulle åka till stallet men så blev de inte, på tunnelbana hem blev jag tokbakis också! yippi! på tunnelbanan träffade jag Viktor, kul å se dig! Tillslut beslutade jag mig att skita i stallet och åka hem och kolla film. Sätter mig på bussen och är helt uppe i mitt tänkade och lidande att jag åker förbi min busstation! HALLÅ!! sånt händer inte!! SÅ jag får åka till nästa och gå skit långt!! och ända sen jag kom hem till nu har jag bara legat på sängen som ett lik, kollat nya beck den va riktigt bra faktiskt, en av dom bästa! (pappa är med). Nu ska jag sova, jojo och madde kommer till salongen imorgon =) nattinatti.

Onsdag, nybliven 18åring ska ut.

Onsadagsmorgon tröck jag på snoze knappen lite för mycket så jag missade första lektionen. Men sen när svenskan började, frågade våran svenskalärare var gränsen går mellan vän och ihop. vi hade en hektisk diskution med mycket skratt! Frida dog av garv! Sen kundteknik och jag fick en kund, botten färg och sligor både hon och jag blev riktigt nöjda. Efter kundtekniken, sprang jag till stallet, på vägen dit fick jag veta att galliano inte kan stå på ett framben, så blev lite depp, och de är den underbaraste hästen jag nånsin träffat! När han har ont lägger han huudet i famnen på en och tittar lite på en med blicken "jag har ont, ta hand om mig". Då skär de i hjärtat när jag inte kan göra nånting! När jag väl pussat lite på sjuklingen och ridit en sväng på pryzze, så va de bara hem och duscha, för vi skulle ut, Sara, Steffie och FridaE! blev hämtade av fridas kompis i spånga, fick sjuss hela vägen in till stan,JÄTTE SNÄLLT! Vi började på nivå, träffade massa gammla vänner från trollboda, sen tog vi en taxi till candy, men inge vidare drag så vi drog efter en kort stund! Vidare till laroy, mattias va där och lite annat smått och gott av folk =) En fin kväll, men mycket skratt! Fridas jävla DALMÅSAR och hennes "bög". Och saras och steffies bråka med denna patetiska kille vid bussen, säger bara de härregud! Väl hemma hade jag lite ångest, skulle ju upp och ha körskola kl 10, men icke halv 8a ringer dom och säger att tjejen är sjuk så de blev en lång sovmorgon, men de tackar jag för, kan säga de behövde jag och nu har jag ont i huvudet! Ska till skolan snart och ha denna FITTENGELSKA! Sen antingen till stallet och ta hand om min sjukling, eller dra till berns ta en efterwork med jojo sen slagga hos henne =) pösshej


Fick en rolig historia av brorsan, riktigt bra!

Flickorna i 8:e klass skulle förbereda sig för konfermationen inne i kyrkan.
Prästen frågar den första:
Har du nånsin haft fysisk kontakt med en snopp?
Hon hade tagit på en med fingertoppen och måste därför stoppa fingertoppen i heligt vatten.
Nästa hade tagit med hela handen på en, så hela hennes hand fick då doppas.
Då börjar en tjej tränga sig i kön.
 Prästen frågar varför hon hade så bråttom.
- Jag måste bara hinna gurgla innan Eva tvättar arslet!

Tisdag, vilse i skogen.

Och så tisdag, börjar alltid med no. Alla var lite nervös för att gå dit, läraren hade dagen innna fått raseriutbrott på A klassen, för att så många fått ig. Men när vi väl va där så sa han att vi bara gör alla frågor nu som vi ska, han kommer inte hålla någon undervisning mm. Så han har fått värsta knäppen, han va gråtfärdig hela tiden och helt lugn, han måste gått in i väggen eller så ;). Sen blev de idrott, BANDY, jag är totalt värdelös på bandy! men tyckte jag kämpade på rikigt bra. Sen lunch och någon tråkig film på svenskan, men sara hade dock skit kul! Tidigt slut halv 2, iväg till stallet, sofie mötte mig med cykeln i hby gård ;D snälltsnällt!  sen red jag och sofie ut, riktigt mysigt väder faktiskt! Men jag ville gå lite skogsstigar, så vi gick lite vilse, men hittade hem tillslut. Väl hemma fick vi höra att man inte får rida i skogen när de är blött ute, för de blir förstora av tryck i marken av hovarna. JAJA! Nu är jag hemma och väntar på maten (pestopasta) mmmh!!

Vill tacka än en gång för en mycket fin dag igår :) Men alltdå steffie! svikare! min middag, HALLÅ! :P

Måndag, en mycket fin födelsedag!

15 oktober varje år fyller jag år och i år fyller jag även 18 ;D yippi! Tack för all fin uppvakning idag, alla fina sånger och alla fina sms! En tråkig dag i skolan idag men fick sluta tidigt så jag åkte hem till sofie och fikade med henne. Sen he och åt thai mat, brorsan hade köpt blommor, lika så pappa och inger :) tackar så mycket! Fått en ny mobil bland annat, riktigt nice! nu efter 3 glas vin till middag ska collan jag och sofie till caledonian på ett glas vin :) pöss hej!


Söndag, en sen tävlingsdag!

För ovanlighetens skull blev de sovmorgon på en tävlingsdag, riktigt skönt! vi lastade inte förens 12 sen bärde de av till hufvudsta, en regnig dag, men är riktigt nöjd ändå, dock inga vidare poäng. så även tidigt hem! så de bärde bara av hem för att sova :)

Lördag, jobbig dag!

Lördag, som vanligt jobb, men tidigare idag, 06.30. Red sen mot lunchen, känns bra inför imorgon. Tävling på huvfvusta. Eftermiddagen blev lite mer kaotisk, allt va väl kaos i stallet och jag blev bara irriterad, alla var ivägen!

Hade en lång diskution med tove idag ang. gatuvåldet. hon känner ju såklart människorna som gjorde detta och hur får man en 14 åring att inse att familjen och utbildning ändå är de viktigaste i livet och att de är de man kommer nånstans med!? Och att de är fel på människor som sparkar ijäl någon som redan ligger och inte är något hot!? Som tur är känner jag igen mig i denna 14 åring, och då blir jag ändå glad, för då finns de ju hopp till att hon ska inse fakta som jag så småning om har gjort. =)

Fredag, utslängda hemmifrån

Och så fredag, började vad 10, jojo kom vid halv 12. Skit kul att se dig gumman! Färgade och klippte henne, blev skit bra! Sen blev de fredagsmys på salongen och de hände inte så värst mycket, drog till stallet efteråt, beslutat att de blir tävling på söndag, KUL! Red och fixade sen kom pappa och hämtade mig för vi skulle ut och äta, var utslängda hemmifrån för mamma hade tjej middag. Så en middag på helenskrog, fridhemsplan. Inte någon höjdare den här gången, de brukar vara riktigt bra! Efter de tyckte pappa att vi skulle gå ner till nån båt vid norrmälarstand. Vi gick i tio minuter ungefär, de va SVIN KALLT och vad händer när vi gått dom där otroligt långa 10 minuterna, är båten borta!? fanns ingen krog? så då drog pappa mig till en bar högre upp mot rådhuset, LOKAL. Alla där inne hade nog aldrig sett en så ung där, de va bara 30+, jo tack pappa! Men pappa träffade nån som vanligt, mysko typ dedär ;D efter en drink drog vi hem, jag skulle ju upp kvart i 5 så, hem och skit snacka lite med tanterna här hemma, sen till sängs.

Behöver jobb!

Vet du någon eller har du nått jobb till överst, så är de bara att säga till, är öppen för de mesta!

Torsdag, dom första snöflingorna

Torsdag = ledig, men dock ingen sovmorgon, upp i ottan och rida. Red och fixade i stallet från halv 9 till halv 2, rätt skönt men hann inte med allt jag tänkte göra idag. Skulle sökt jobb, åkt och köpa grejer till hästen men icke. Direkt efter stallet åkte jag till bromma körskola och bokade tider, sen åkte jag till kusinen i nacka för att klippa lille victor, 3 år =) Klippte, åt middag och var lektant under 4 timmar. Träffade andra kusinen också, hon kom och lämnade hugo (fågel). Och så nu hemma och förbereder mig mentalt för en dag på salongen imorgon. ska fixa jojo i håre saknar dig gumman!


På tuben påväg in till stan klev han på, den gymt sköna och snygga komikern Magnus batnér

Tisdag, lyser ig i min panna!

Och så tisdag, vaknade av ett par underliga sms av frida? vad ville du egentligen? Drog iväg till skolan, åkte med steffie och mattias och honom har jag inte sett sen hans student!?
Prov i natur, gick väl bajs om jag själv får säga de, lyser ig i min panna ungefär!

Sen en efterlängtad esspresso frukost, jo jag tackar!

Skolan slutade rätt tidigt idag så jag drog til stallet och red ut i skogen på Galliano, tävling på söndag eller inte? Efter de stog jag ute och väntade på mamma i cirkus en halvtimma, frös arslet av mig, fan va kallt de har börjat bli!
Sen har jag och pappa varit en sväng i stinsen skulle byta ett par byxor men dom fanns inte så de blev bara en övningskörningssväng ;D



Måste bara få nämna de som hände mig påvägen till stallet idag, det började på tunnelbaneperongen i fridhemsplan. Det sitter två alkisar på bänken och väntar på samma tunnelbana som jag. Hör hur dom visslar när jag kommer, jag iggar (collan ditt ord!). Sen hör jag hur den ena säger "kolla vilka sexiga skor hon har".
 Jaha okej tack eller vadå ?

SEN när jag går till stallet från vällingby kommer de en bil som ska vända framför mig, de sitter 3 killar i. Dom glor som om dom aldrig sett en tjej förut tutar och dansar typ i bilen, och glor igen och står kvar med bilen! 
MEN HALLÅ, vad tror folk! att jag ska stå där och ba kom och ta mig eller? Men seriöst om man nu tycker att någon är snygg och vill att den ska veta de kan man inte då veva ner rutan och säga de då? istället för att stanna bilen och tro att jag ska hoppa in för att dom tutat på mig och skrämt ijäl mig med de!?


Dagens garv: Jag och monika (svenskalärare) pratade om serien andra avenyn. Grät av skratt!                                     

Blogg!?

HAHA, garava lite åt mig själv, jag skaffat blogg? haha är försäg involverad i den här världen innan men aldrig tänkt tanken på att själv skriva, inte min grej, men idag tog jag mig i kragen, fick ett litet bakslag idag, när jag såg på teven om alla som sörjde killen som dog i helgen och insåg att jag ville ta vara på mina minnen lite extra, och blogg är ju en smart grej ändå!

Då vill jag nog passa på att tacka Steffie som är MYCKET intresserad av denna värld!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0