Lördag JOBBJOBB&FEST!

Lördagar, har blivit bundis med att människor som rider på lördagar, riktigt kul! Och steiar och jag är ett riktigt bra team. Satan va kallt de va!

Stressade hem för att dra till sofie, Jag va som vanligt först där, jag som borde vara sista där eftersom jag slutade 5 och skulle vara där 6, men är man snabb så är man =) alla tjejer åt en super god middag och drack oss fulla och sjöng sing star med soffans bror! Jonas och filip kom. Och jag började blöda de västa näsblodet jag nånsin blödit, en hel jävla kvart! sjukt! Frida kom också. Brorsan och madde kom förbi också. Men mot ett torr ja klockan va drog vi taxi in till stan. Eftersom vu tog två taxi möttes vi utanför larran men då visar de sig att soffan har glömt leget hemma, grattis. Frida drog vidare sara åkte hem, så vi drog oss till mc'donalds för att äta. Sen upp till k15 och mötte grabsen. Stog och flummade runt på k-gatan till jaa jag vet inte? jo tills vi åkte tuben hem för att de inte fanns några taxi att ta. Hem till svanberg och drack rödvin samt spenderade natten. Upp klockan 9 för att dra sig hem och upp till stallet igen. Ångest!
 
Söndagen va bara katstrof, jag va så sjukt bakis och bajs förkyld åkte familjen till nacka och ha taklagsfest hos kusinen, Riktigt mysigt hus! Sen till farmor för att packa, jag satt som ett lik hela tiden och tittade på. Hem och kollade film tills jag somnade för natten runt 8a.

Och så idag måndag har jag varit hemma och kollat film hela dan, ÄR SATANS FÖRKYLD! Imorgon är jag ledig, hihi!

Hej och hå så de kan gå!

Haha blogg något för mig, neee tror inte de va!? för de första.. ingen tid att skiva! men men :P

Onsdag, då va jag duktig och gick upp tidigt och red innan skolan, riktigt skönt faktiskt! Sen va de skola första och ända dagen den veckan. Hände väl inte så speciellt mycke. På kvällen bar de av till Nacka för informations möte. Innan de drog jag till berns och delade ett glas vin med jojo. Och middag på max, de va den äkligaste hamburgaren jag ätit på länge, och hur svårt är de att misslyckas med att steka en jävla hamburgare? eeey fy aldrig mer max, vidare till nacka factory, ingen vidare ny information men längtar dock till fredag :D

Torsdagen blev de salongen, färgade eva de blev riktigt bra, sen lekte jag med svante resten av dagen.
Fredagen blev likadan, salongen fixade ida i håret för att hon skulle på coctail party och klippte hanna. drrog till stallet och red. Sen blev de lite mys fest hemma hos amica. Sara blev karatefull! Vi groggade nån banan likör med päronsoda. Tobbe och andreas kom och träffade massa gammla trollboda barn, mysmys! men eftersom sara blev för full och jag skulle upp och jobba blev de en skön och tidig hemgång =)

19/11, Sofies födelsedag!

Gick upp tidigt för att göra pannkakor, OBS, jag kan ej göra pannkakor. TOg med pankakorna och åkte till ica för att handla ljus och resten av grejerna jag skulle ha i min pannkakstårta! Jag skulle ju väcka sofie med tårta! Åkte till sofies garage och ställde mig och gjorde dennna fantastiskt fina tårta!



Soffan blev jätte glad, så vi åt tårta, sen hade jag ju sjukanmält mig i skolan så jag va med sofie hela långa dagen. Kollade på BABEL, sämsta filmen jags ett tror ja, 2½ timma, Se den inte! Sen åkte jag hem och åt middag, för att bege mig till sofie igen. Drack vin och snackade skit hela kvällen jag ida och sofie, riktigt mys! Fick även veta att jag skulle jobba hela tisdagen. 

Så tisdag, upp och jobba klockan 7- 17 ungefär. Red på pyrro också, han är så söt! När jag slutat, cyklade jag och sofie och solade och sen hem. Nu har jag övningskört och skrivit lite på bröllopsarbetet samt varit duktig och skrivit här, har inte tid för en blogg egentligen!? :P

Imorgon blire skola sen julgalanmöte i nacka, hemma sent. pösshej!

" Fyll inte livet med år, fyll åren med liv! "

Hej hej nu har jag tid för dehär igen.

Fredag, ledig så jag åkte till stallet och fixade hela dan, målade namnskyltar mm, mys! Red och under tiden får man sms av frida och undrar om jag ska ut. Va fan jag jobbar ju varje lördag så nee tänkte jag. Men så blev de dock inte. Frida kom och hämtade mig, sofie och sara, vi drog till alvik och förade. Jag skulle inte bli full, men vem blev fullast? jo... jag såklart, frida söp mig halvt under bordet, tackar =) Iväg till toxic skulle vi men blev förskräkta där utanför så vi drog till thevibe. Trevligt där, men tröttnade så vi drog till kitten såklart :P men de va rätt dött och jag hade ångest för att jag skulle upp klockan 6. Väl hemma kolan 4a sov i 2 timmar.

Lördag, upp får världens huvudvärk och håller på att somna i stallet, med efter en stark kopp kaffe så är man som en durracell kanin! Kaffe är riktigt bra!  Jobbade hela dan och sen så hem, tanken var ju att kanske dra ut lördagen också, men visst hurru! somnade så fort jag la mig i söngen och skulle kolla film.

Söndagen blev chill som vanligt red och åkte sen till farmors lägenhet för att börja rensa, va de tråkigaste jag gjort i hela mitt liv. Körde hem och köpte världens godaste pizza! På kvällen gick jag och sofie till vby för att sola och bussen hem, duktigt!

         

Och så denna omtummlande vecka!

Tisdag, Grymt skön sovmorgon till halv 11! Till skolan och hade bip test, vad ska man säga? har ont i vaderna idag med! haha. Sen va de film på svenskan = Lina kan sova lite, somnade såklart. Sen bar de av hemmåt. Hem och sen till sofie och segade i hennes soffa hela eftermiddagen! Sen var de hem och fixa sig för att träffa guyen! Blev som de blev, och påväg in till stan fick jag veta massa dåliga nyheter, så de blev en kort vistelse, hem igen och träffa jojo,sara,ida, sofie och zandra. Finns här tjejer!

Onsdag,  Gesällinfo hela förmiddagen, allt visste vi innna så de var väldigt givande! Sen håltimme i 2 timmar, åt lunch och gick i v-gallerian. Sen egenhårvård, jo tack jag och sara fick kärring frippan. Sen vidare till stallet, de gick fan åt helvete att rida, vad världen kan rasa så fort de går dåligt!

Torsdag, Va på salongen idag istället för imorgon, skön dag på salongen, klippte jenny lite och klappade hennes mage (bebin sparkade!) Fick gå vid 3, ut på stan och gjorde slut på massa pengar. Träffade anita, mycket trevligt! Hem en sväng, lämnade alla grejer, åkte med soffan till komet och solade.

Nu har jag precis färgat och klippt morsan, lagom kul! :P

Ledig imorgon, stallet hela dan! pöss hej!


UPPDATERING!

Haha, detta tjat :P nee, jag har varit dålig!

Förra veckan va en riktig slappar vecka, ledig både onsdag och torsdag, så jag mest sov och gjorde ingenting ;D. Fredagen va jag på salongen och underbara yvonne va där, så vi julpyntade och gick hem :) Kvällen blev de idol hemma hos fia, med frukt!

Sen den hysteriska lördagen!

Jobbade som vanligt 7-17 gick kavrt i 5 för att hinna hem till Lisa och äta pizza. Jag va riktigt snabb, duschade och fixade mig till 10 i 6, den är bra. Jag och Soffan åkte till aba, mötte upp Lisa och Carro köpte pizza, sen kom stella också. Vi förade lite lagom, provade peruker med mera. Drog oss ner till tunnelbanan och mötte resten (amanda, fia och sara) Vidare gick vi i kylan till Linda, där den så kallade Inflyttningsfesten, födelsedagsfesten, badrummsfesten skulle vara. Och såklart va de huvudbonader på! De blev en massa blåbärsshots och mintu!? De va riktigt trevligt! Blev en aning för full, eftersom jag skulle upp kvart i 6 dan efter. Men efter att ha sovit ca, 1 timme så var de tävlingar på farsta, en mycket kall och LÅNG dag, eftersom jag inte mådde så jävla bra! Hem och somnade klockan 9.
                             
Så lik ugglan i, Från A till Ö!                                                             



Och så måndag idag, Znozade en timma = kom försent!
Färgade natalie och somnade på den andra lektionen, sen mötte jag pappa vid polishuset och köpte kaffe. Körde till farmor, sen vidare till farsta och sen hem. Och nu är de Boston Tea party! Ha de!



Katterna!

image28

En händelserik Lördag!

Upp och jobba klockan 7 men dock bara till 12, sen var de tävlingar i stallet. Jag och prysse ställde upp! Och de va såklart hallowen tema på denna tävling och all utklädnad var tillåten. Stella, vännne min hon va en pumpa. Jag va dracula. Tävlingen gick ju inge vidare om man säger så :P
 
             

Efter en trevlig dag i stallet var de hem och kasta i sig mat och
duscha, för att åka hem till fridas syrra, maskerad pågång!
Jag frida och maria va katter. Åkte till Råcksta där fridas brorsa
 bor. Där fanns de minsann äckliga masker men trevligt folk,
alla från dalarna. Efter ett tag kom fridas kompis linda och
hennes kompisar, men dom gick likafort som dom kom, så
jag firda fredrik och timmy åkte in till stan, för att möta upp ligan
på kitten. Efter att ha tappat bort dalmasarna och tagit ut dom
sista pengarna på kortet kom vi in på kitten. Träffade resten av
 tjejerna som också var utklädda till häxor, katt och djävul.
Träffade massa igenkända ansikten, as kul!

          

Biokväll

Fredags kvällen ägnade jag åt att se HAIRSPRY på
 bio i vällingby. Och eftersom vi har detta godisförbud
nu så blev de inga popcorn eller liknande. Så vi går
 glatt till hemköp och köper oss mandariner och
fruktcoctail! Filmen va väl sådär, de va en musikal och
 alla låtar var 10 minuter långa och i dessa tio minuter
sjöng dom samma mening om och om igen.

Lovet känns som att de inte ens har börjat!

Måndag. Ligan från VRS samlades i vby för att ge sig ut till lövsta stuteri, för att hälsa på tinne och se hur hon hade de. De ösregnade hela dagen, och vilket jävla stall! Så jävla fint! En dröm att uppfylla i framtiden, helt klart!

Tisdag. De är svårt att skriva såhär i efterhand, komemr ju fan inte ihåg vad jag gjort! :s Skulle nog plugga på morgen planerade jag, men sov lite längre och sen åkte jag till stallet, red på galliano och sen åkte jag och sofia och köpte thai mat, den populära och grymt goda kyckling caswu! mmmm! Segade hos sofie resten av dagen och kollade på tusendbröder, som va grymt bra!

Onsdag. Upp och klra på körskolan klockan 08.20. Gick riktigt bra, övade backning med mera. Sen åkte jag hem och väntade in mamma. Sen åkte jag mamma och pappa till sickla och glodde i affärer, ingen hitt om jag får säga de själv. Och när jag alltid går i affärer och inte har några pengar hittar jag hur mycket som helst som jag vill ha! Men sen när jag går och har både mammas pappas och min plånbok med mig så hittar jag ingenting, hur går de ihop? Efter denna sväng åkte vi till mc'dnalds och pappa frågar:
- ska ni ha en glass eller?
Och jag nee jag har blivit nyttig jag ska ha en fruktpåse! va riktigt stolt över mig sälv där! För kvällen innan gick vi alla tjejer in i en nyttighetstid, på allvar, och jag har varit riktigt duktig hittils! Sen var de dags för unsättning av farmor. Saknar dig framor! Vila i frid, Doris Ekesäter!





Onsdag även utgång, fan de va riktigt nice. Drog först till nivå med sara och mickan. Sara gjorde bort mig inför nårgar killar vi fick efter oss hela kvällen sen TACK sara! Vidare till kitten, där de blev lite för mycke dricka för min del, träffade hur mycket trollboda barn som helt, så kul att se er igen! Och även fridisen kom ju, gull unge! Efter en lång kväll fick jag min hamburgare och sen åkte vi en sl buss med 200 pers i och så skojar jag inte! även på bussen satt de många igen kända ansikten, och jag ska bli tillsammans med honom, okej sara?





Torsdag. Ridning kl.09.00 så ingen sovmorgon här, efter att ha kommit hem halv 5. Upp och rida men sen köpte jag och sofie thai mat igen sen åkte jag hem och sov hela eftermiddagen, kollade film och så, sov halva kvällen med!

Fredag. För de första vill jag säga att collan är grymt bra! (en order) ;D

Upp tidigt igen för att ha körskola, sen vidare till stallet, red och de gick jätte bra! Har även fått veta att galliano, min prins ska stå på smärtstillande och ridas av jennie i en månad :(.  efter stallvistelsen åkte ag och mamma och kikade lite på "barkarbys handelsplats". Och sen hem jag kirrade lite inför imorgon, ska tävla och rida utklädd till dracula! Sen åt jag en super god middag, räkor och grej, och nu snart ska jag på bio! HARISPRAY !? bra/dålig?
Imorgon blir de även maskerad på kvällen, hos fridas brorsa! ska bli så kul, visst fridis? ;D

RSS 2.0