Underbara frisörlärare!

Dom hade fixat en lunchbuffe för att elever på frisör och fixat en film om hur vi elever är! Och så fick ALLA varsin julklapp!

Här är bilder från jullunchen!


          

Människor kan verkligen göra en glad!

Salongen idag, vi har så sjukt roligt på min salong! Vi diskuterade dildosar idag, en frisör ska ge de till sin bästa vännina i julklapp, då kom de upp historier. En kund hade gett en kompis en dildo i julklapp, men kompisen hajade ju inte vad de var och frågade - "var är lampan?" hon trodde de va en ficklampa, HAHAAHA!

Efter allt garv blev alla seriösa igen och en O&CT lastbil backade upp utanför, jag roade mig med att titta på alla flyttgubbar, som sprang runt runt och sa hej varje gång! 

Men så tog denna dag slut, har bara ätit pepparkakor till lunch! Men så satte jag mig på tunnelbanan, lagom kul! Men vid brommaplan någonstans kom han på! Så snygg/söt! Fick en så lång ögonkontakt med honom så de pirrade i magen! Hela tunnelbane resan+halva bussresan! Honom ska jag ha! Aaaaahh jag dör! Men sen kan folk verkligen göra en på gott humör, Jag erbjöd en tant att sitta på bussen, då säger hon "Nej gud jag står, jag ska BARA till rädisvägen, och de är nyttigt att röra på sig" så dansade hon lite. Sen när hon skulle kliva av så sa hon god jul till alla och vinkade till busschaufören utanför! Så sött! Tänk om alla kunnde vara så trevliga, vad alla skulle må bättre, sitter här och ler fortfarande efter min resa hem idag, bästa någonsinn faktsikt!

Väl hemma har jag fått brev om att mitt körkort kommit, satte mig i bilen och åkte till vinsta och irrade runt tills jag hittade posten, frågan är om man får se ut sådär på sitt körkort!?

Nu är de äntligen jullov, har fullt upp imorgon, ska till skolan hämta busskort, till julgalan i nacka för att lämna och hämta grejer, handla julklappar, söka jobb, till salongen, och handla tills imorgon kväll, rida, sen festa på kvällen! 
Upp och jobba lördag, sen ere personalfest på kvällen, längtar sjukt mycket! de kommer bli grymt!

Och så var julgalan över!

De är ett helvete att vara på julgalan, alla kör med en och de är bara jobbigt, men ändå är de det roligaste jag vet. Vi har så kul tillsammans! Och nu är de över! Har hänt mycket under dessa veckor, blivit uppraggad av en å annan tjock gubbe, en miljonär, spanat in killen nere i källaren, ätit mat så de räker och blir över!, vikt en miljon servetter och massa massa mer!

Och så i lördags behövdes vi inte på julgalan, för att de skulle inte komma så mycket folk, så jag ida, mickan, darin och darins syrra, va själva gäster, drack och kollade på showen! Hade sjukt trevligt! en personlig rökruta i källaren med snyggingen! Efter showens slut fick alla för sig att vi skulle vidare, försökte få med snyggingen men gick inge vidare. slutade med att jag darin ida och mickan, fulla som as tog en taxi till the wibe, träffade fredrik mm. Sen är de svart, minns att vi stog utanför och sedan åkte hem och tappade bort mickan.  En grymt bra kvällen och bra avslutning på julgalan, nu väntas två personalfester, en nu på lördag och en i slutet av januari! aaaaaah vad kul!

 

Hela veckan, har absolut inte tid med blogg!

UUUUUUUUUUUUU tog körkort i fredags! Pappa och jag körde dit (eller jag körde) hade uppkörning med en jätte gullig tjej i farsta! Körde riktigt bra, och blev godkänd utan nån miss, de ända hon sa var att jag kunnde gasa på lit mer på motorvägen, - meee hallå de ösregnade!? jaja nu har jag lappen i alla fall, så skönt! Pappa kännde de på sig så han köpte skumpa under tiden jag körde =) Vi åkte vidare till farmors och farfars grav och tände ljus. Sen var de dags att åka min aldelles egna tur till stallet. Red på prinsen och sen hämta upp hela jobbligan i vällingby för att åka till julgalan.

Fan va segt de är på julgalan, under tiden man jobbar undrar man vad man gör där, men ändå efteråt så längtar man på något sätt till nästa gång!? skuuumt. serverade en så sjukt snygg kille, va nära att ge han mitt nummer men sen bara försvann han!? drog hem vid 1 för att sova och jobba dan efter, jobb 7-12, sen iväg till kista med soffan. trötta som vi var men en outfit till kvällen skulle vi ha, fick bara en halv men ändå.

På kvällen gjorde vi världens spontan grej, trog till nivå och drack, träffade malin och alla, trevligt! Mickan och my kom (mys första ugång) drog vidare till kitten, men jag och sofie blev väldigt besvikna och drog till donken och åt sen en taxi hem. Sofies kväll slutade väl halft som hon ville, men jag drog hem till min ensama säng och sov!

Söndag, EN DAG PÅ IKEA MED MAMMA OCH PAPPA! yuiiipii! :P och bauhouse! pappas favo affär. iväg och red, sen på middag hos mormor och morfar! mysmys!

Måndag och tisdag, två hela skoldagar! måndag var bara allmänt tråkig!

tisdag uppe och red tidigt! sen iväg till skolan vid halv 11. Efterskolans slut blev man taxi åt steffie ;D hihi sen handlade jag thai mat och drog till sofie och käkade och pluggade med henne, hon har fan bokat teori! du är så duktigt hjärtat! Städat, pluggat, skrivit önskelista och så ikväll. Imorgon blire fucking engelska på morgonen, sen utgång på kvällen, avskeddsmiddag/födelsedagsmiddag för jojo! Är så avundsjuk på dig! vill också dra till thailand!

ska slagga nu, man vet aldrig nästa gång jag skriver, så hare!

Onsdag

Upp och red på favohästen på morgonen! hur mår du egentligen hjärtat? Skynda iväg till skolan för att gå på religonen. Såg nån film om hur tyskarna behandlade judarna, fy fan vilken film värsta jag sett nånsin! Barnen hoppade ner i dassen bland alla avföring för att gömma sig! Sjukt!

På den lektionen fick jag även veta att vi inte hade nån kundteknik, jelena va sjuk, yippppi! men va fan skull ejag göra då ? Plingade collan, en mys fika och kikande i stan blev de! MysMys!
 
Påvägen hem fick jag veta att de gått illa i stallet, hassan hade bruttit benet! Kan de gå mer snett? och jennie som åkte idag! Och nu fick jag precis ett sms av sofie om att hassan inte finns mer och att han är på dom eviga gröna ängarna!

Sitter här nu och precis ätit världens godaste tacos (jag gjorde) och väntar på pappa för att övningsköra, en sväng till stallet och sen till soffan. Ska även plinga steffie nu, sweetheart!

Imorgon är de skola och fucking bröllopsredovisning, sen iväg till julgalan!

Galliano, bli frisk nu!


     

En bild säger mer än tusen ord!


Tisdag 4/12

Fan vad skönt! ledig idag, sov till halv 11
och gjorde värsta frukosten med ägg och grejer!
Ska sätta mig och plugga fucking bröllop nu,
inlämning på torsdag!

IKVÄLL ska vi ut och äta (fia, sara, sofie och steiar) sen
ska vi på MAGNUS BETNÈR, 1½timma med bara betnér! fy fan va grymt, de kan inte bli bättre!


Och sorry sofie kunnde inte låta bli, hittade denhär bilden på min mobil!? kan ha tagit den i lördags!





Fullt ös medvetslös!

Torsdag, Daggs för julgalan men först tog jag och ida en sväng på stan.  hon bytte sina byssor och blev blåst på 200 spänn! köpte nya byssor men nu hatar hon mig för de =). Vidare till julgalan, och träffa uffe/ole/ollv? som visade sig heta Ola, En mysko typ som inte hade koll på nånting, men våran hovmästre de va han. Dags att vika sarvetter och duka inför kommande kväll. De mesta va bara förvirrande så vi drog vid 10. Tog dock två timmar att komma hem, men har vait med om att någon dragit i nödbromsen på tunnelbannan nu! ;)

Fredag, Sov till 10 och myste i sängen tills amanda kom vid 11, färgade och klippte henne, riktigt fint  du! Sen fick jag skjuss till vby för att möta ida, och sen åka till nacka strand för första kvällen på julgalan!
Servetris för första gången men gick väldigt bra, skön kväll men ett slagsmål och två personer som somnade på borden, men vafan! Hem vid halv 1 för att sova 4 timmar och sen upp och jobba i stallet.

Lugn dag i stallet, bara jag och soffan! Hästar på rymmen samt starkt kaffe! Världens snällaste pappa (som också fyllde år denna dag) kom sedan vid halv 4 och körde mig till nacka. Började jobba och fick donken mat till middag. Idag va jobbade all i galarummet, vilket va ett helvete, missnöjda gäster, och en massa dyra notor. Höll på att börja gråta hela kvällen! VA fan fest hemma hos sofie ju, då kan man ju inte stanna på julgalan till 2! Men allt löste sig och vi tog taxi till soffan och alla andra! En sjuk kväll men mycket sång och skratt! Slutade med att jag blev för full och kollade senaste på klockan 10 över 7 och tänkte på stella och fia som va i stallet och jobbade, Sen skulle två sjuka djävlar (nämner inga namn) spela det värdelösa spelet BUZZ! Men låg kvar i sängen och myste och somande.

Upp klokan 11 men den värsta huvudvärken jag nånsin haft, sofie lika så, grabbsen sprang och skulle spela match. Jag städade lite i huset, fy fan vad de såg ut! sen iväg till globen. Steiar och sofie somande, och oj vad briar är fin! Sen till annexet och shoppa tänkte vi! Sofie och jag pallade absolut inte så vi drog hem! När jag väl var hemma, blev de en dusch och sex and the city och somande kl 8 :)

Upp idag måndag, va rätt pigg faktiskt, till skolan, och på eftermiddagen nu har jag suttit på kurs hos hårologi! riktgt bra faktiskt. Nu ska jag plugga för att de är så roligt!

RSS 2.0